The Student News Site of Weber State University

The Signpost

The Signpost

The Signpost

The Signpost

Päätoimittajan kirje

Me The Signpostilla olemme ylpeitä siitä, että olemme yksi harvoista yliopistoista Utahissa, jotka julkaisevat kielikäännöksiä säännöllisesti.

Weber State Universityssa on paljon oppilaita monenlaisista eri kulttuureista. Yliopiston talouspalveluiden mukaan vuosina 2022-2023 WSU:n opiskelijoista 73.8% oli valkoisia, 11.8% latinalaisamerikkalaisia, 2.4% aasialaisia ja tyynenmeren saarten alkuperäisväestöä, 1.4% afroamerikkalaisia ja 0.4% Amerikan alkuperäisväestöä.

Voidaksemme jakaa kirjoituksia kaikille Ogdenin alueella, meille on tärkeää kääntää artikkeleita eri kielille.

Kirjoitustemme saatavuus eri kielillä ei ole tärkeää ainoastaan opiskelijoille, vaan myös heidän perheilleen. Opiskelijat voivat viedä The Signpostin numeron kotiin luettavaksi perheenjäsenille, jotka eivät puhu englantia, jotta he voivat lukea äidinkielellään, mitä Ogdenin alueella ja WSU:lla tapahtuu.

Meille The Signpostilla on elintärkeää varmistaa, että opiskelijat voivat lukea artikkeleitamme äidinkielellään. Vaikka lukijamme osaisivatkin lukea niitä englanniksi, on tärkeää että oppilaskuntamme tuntee itsensä enemmän tervetulleeksi ja nähdyksi.

Leave a Comment
More to Discover

Comments (0)

Comments written below are solely the opinions of the author and does not reflect The Signpost staff or its affiliates.
All The Signpost Picks Reader Picks Sort: Newest

Your email address will not be published. Required fields are marked *