The Student News Site of Weber State University

The Signpost

The Signpost

The Signpost

The Signpost

Carta de l’editor

Nosaltres, The Signpost, estem orgullosos del fet que som una de les poques universitats d’Utah que publica traduccions de manera coherent.

La Universitat Estatal de Weber (Weber State University en anglès) té un gran nombre d’estudiants que provenen de múltiples fons culturals. Segons els Serveis Financers de Weber State, en l’any 2022-2023, la Universitat Estatal de Weber (WSU, per les seves sigles en anglès) va tenir un 73,8% d’estudiants blancs, un 11,8% d’estudiants hispans, un 2,4% d’estudiants asiàtics i illencs, un 1,4% d’estudiants afroamericans i un 0,4% d’estudiants nadius americans.

Per compartir històries amb tothom a la comunitat d’Ogden, és important per al nostre diari traduir articles a diferents idiomes.

Tenir històries disponibles en diferents idiomes no només és important per als estudiants, sinó també per les famílies dels alumnes. Els estudiants poden portar The Signpost a casa per llegir-lo quan aquests membres de la família només parlen una determinada llengua, de manera que siguin capaços d’entendre què està passant a la zona d’Ogden i a la Universitat Estatal de Weber a través de la seva llengua materna.

Assegurar-se que els estudiants de WSU siguin capaços de llegir històries en la seva llengua materna és una part vital del diari The Signpost. Tot i que els nostres lectors siguin capaços de llegir històries escrites en anglès, és important que la comunitat estudiantil se senti més benvinguda i més propera a les històries de la WSU alhora que es senti vista.

Leave a Comment
More to Discover

Comments (0)

Comments written below are solely the opinions of the author and does not reflect The Signpost staff or its affiliates.
All The Signpost Picks Reader Picks Sort: Newest

Your email address will not be published. Required fields are marked *